Saturday, December 22, 2012

Έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση

Μίλαν-Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πιο σημαντικά ζευγάρια της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ 

 

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στην Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μίλαν να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε πάνω στην πιο ισχυρή από τους "αδύνατους" την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 12-13 Φεβρουαρίου και 19-20 του ίδιου μήνα και οι επαναληπτικοί 5-6 Μαρτίου και 12-13 του ίδιου μήνα.
Μίλαν και Μπαρτσελόνα έχουν αναμετρηθεί 15 φορές με κορυφαία το 1994 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου η ιταλική ομάδα είχε επικρατήσει 4-0 κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η πιο πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν την περασμένη σεζόν στα προημιτελικά με την Μπαρτσελόνα να προκρίνεται χάρη σε δυο γκολ του Μέσι στην ρεβάνς. Στις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 292 φορές πετυχαίνοντας 118 γκολ.
Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των "16"
Γαλατάσαραϊ-Σάλκε
Σέλτικ-Γιουβέντους
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μίλαν-Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βαλένθια-Παρί Σεν Ζερμέν
Πόρτο-Μάλαγα

No comments:

Post a Comment