Wednesday, February 20, 2013

ΜΟΝΟ ΣΩΤΗΡΑ Μόνο Σωτήρα. Η στήλη ασχολείται με παιδιά που κατάγονται απο τη Σωτήρα και διαπρέπουν σε άλλες κοινότητές η χώρες του εξωτερικού.

                                             Η Ροστόφ θέλει Χριστοφή

 Πρόταση από την Ροστόφ δέχθηκε η Ομόνοια για τον Δημήτρη Χριστοφή. Η ρώσικη ομάδα προσφέρει δελεαστικές αποζημιώσεις στους πράσινους για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, και η διοίκηση της Ομόνοιας εξετάζει με κάθε σοβαρότητα το θέμα. Ο Χριστοφή διανύει την καλύτερη και πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του, και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού που έκαναν κρούση στην Ομόνοια.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, το σωματείο θα βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό, ενώ δικαιώματα έχουν επίσης η Ενωση και ο Ονήσιλος από την μετεγγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Υπενθυμίζουμε ότι στη Ρωσία η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αρχές Μαρτίου και η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα.

Είναι δύσκολη απόφαση για την διοίκηση της Ομόνοιας, αφού από την μια θέλει την οικονομική ενίσχυση, από την άλλη θα μειωθούν οι επιλογές στα άκρα της επίθεσης, αφού πριν από λίγες εβδομάδες αποχώρησε και ο Ανδρέας Αβραάμ.

 ΠΗΦΓΗ: ShootandGoal.com

................................................................................................................................

 Πρώτη επίσημη για τον Δημήτρη με την καινούρια του ομάδα! Να του ευχηθούμε ότι καλύτερο και να είναι πάντα γερός και δυνατός και τα καλύτερα θα ερθουν! Θεωρούμε μικρό το Ελβετικό πρωτάθλημα και θεωρούμε αργά η γρήγορα θα κάνει το παραπάνω βήμα σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα! Καλη επιτυχία Δημήτρη!

                      Ο Δημήτρης Χριστοφη με τη φανέλα της καινούργιας του ομάδας fc.sion


                                    Ο Δημήτρης κατά την διάρκεια της παρουσίασης του!








                                     Ο Δημήτρης κατά την πρώτη προπόνηση με την fc Sion





 


No comments:

Post a Comment