Saturday, January 12, 2013

Η νέα αμερικανική σειρά που θα μας καθηλώσει (VIDEO)




Έχει σίριαλ κίλερ, έχει Κέβιν Μπέικον και έχει πολύ έγκλημα!

 

Μια νέα τηλεοπτική σειρά πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα στην Αμερική προκαλώντας ήδη αντιδράσεις, αλλά και φανατικούς θαυμαστές.
Πρόκειται για το «The Following», το οποίο επικεντρώνεται σε ένα αδίστακτο, αλλά και πανέξυπνο σίριαλ κίλερ, ο οποίος επικοινωνεί και με άλλους σίριαλ κίλερ και τους οδηγεί να κάνουν εγκλήματα. Ένα τεράστιο «συν» σε όλη την υπόθεση ότι πρωταγωνιστής στο ρόλο του ντεντέκτιβ είναι ο εξαιρετικός Κέβιν Μπέικον, ενώ ο «χαρισματικός» σίριαλ κίλερ είναι ο επίσης πολύ καλός Τζέιμς Πιουρφόι.
Το θέμα των σίριαλ κίλερ είναι πολύ ευαίσθητο στην Αμερική καθώς η χώρα φημίζεται για την... μαζική παραγωγή τους! έτσι, πολύ υποστηρίζουν ότι η σειρά αποθεώνει αυτούς τους εγκληματίες και όλα αυτά λίγο μετά το μακελειό στο Κονέκτικατ.
Ωστόσο, ο παραγωγός της σειράς Κέβιν Γουίλιαμσον, ο οποίος έχει βαλει το χεράκι του στις ταινίες Scream και το τηλεοπτικό Dawson's Creek, υποστηρίζει ότι ο θόρυβος είναι υπερβολικός και πως το Following είναι απλά μια ακόμα τηλεοπτική σειρά.
Εμείς πάντως μόνο από το τρέιλερ «κολλήσαμε» και το ίδιο αναμένεται να πάθουν εκατομμύρια άλλοι ανά τον κόσμο!
Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 21 Ιανουαρίου και στη συνέχεια κάθε Δευτέρα.


No comments:

Post a Comment