Thursday, February 14, 2013

Μόνο Σωτήρα. Η στήλη ασχολείται με παιδιά που κατάγονται απο τη Σωτήρα και διαπρέπουν σε άλλες κοινότητές η χώρες του εξωτερικού.

Μόνο Σωτήρα.
Η στήλη ασχολείται με παιδιά που κατάγονται απο τη Σωτήρα και διαπρέπουν σε άλλες κοινότητές η χώρες του εξωτερικού.



 Δήμος Δημοσθένους.

               

Αφιέρωμα στο Δ.Δημοσθένους απο την εφημερίδα sportday !
Το πρώτο Κυπριακό ...κανονι!
Χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής αποτελεί ένα απο τούς καλύτερους επιθετικούς τα τελευταία χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες!
Η σχέση του με τα αντίπαλα δύχτια έιναι κατι περισσότερο απο...ερωτική και αυτό σπεύδει να τ αποδείξεικαι φέτος.Για τον 29χρόνο επιθετικό του Οθελλου , Δήμο Δημοσθένους ο λόγος ο οποίος... τρανταξε 11 φορές τα αντίπαλα δύχτια και έιναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος.Δείχνει έτοιμος να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ απο τη σεζόν 2006-07 οταν με τα χρώματα του Ονησιλλου πέτυχε 19 γκόλ. < Κάνω μια καλή χρονιά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Ναι μπορώ να καταρρίψω το ρεκόρ μου με τα 19 γκολ> τόνισε μιλώντας στη SPORTDAY ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος της β' κατηγορίας. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι σειρήνες αλλων ομάδων άρχισαν να ηχούν στα αυτιά του με στοχ να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι. Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να προκύπτει απο τον Ερμή αλλά και από ομάδες α' κατηγορίας για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Πηγή: SPORDAY

No comments:

Post a Comment