Tuesday, April 16, 2013

Βοστώνη: Οκτάχρονος σκοτώθηκε περιμένοντας να αγκαλιάσει τον πατέρα του

Το μικρό παιδί έπεσε θύμα των βομβιστικών επιθέσεων στην Βοστώνη με την αδελφή του να έχει χάσει το πόδι της! 

 

Η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις από τις βομβιστικές επιθέσεις στην Βοστώνη που προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων.
Ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν την ζωή τους ήταν και ένα οκτάχρονο παιδί το οποίο βρισκόταν κοντά στην γραμμή του τερματισμού περιμένοντας τον πατέρα του να τερματίσει και να τον αγκαλιάσει.
Σύμφωνα με το Boston Globe, πρόκειται για τον Martin Richard από το Dorchester ενώ η μητέρα του και η μια από τις δύο αδερφές του είναι ανάμεσα στους σοβαρά τραυματίες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έχει ήδη χάσει το πόδι του.
Στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης ο κατάλογος των τραυματιών περιλαμβάνει ένα αγόρι 2 ετών με τραύμα στο κεφάλι, ένα κορίτσι 9 ετών με τραύμα στο πόδι και έξι άλλα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών.
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, το οποίο έχει δεχθεί 29 θύματα, τα τραύματα κυμαίνονται από κοψίματα και μώλωπες μέχρι σοβαρά τραύματα από θραύσματα. Χειρουργοί δήλωσαν πως μέχρι χθες το βράδυ είχαν πραγματοποιήσει αριθμό ακρωτηριασμών.

πηγη:aek365gr

No comments:

Post a Comment